سفارش شیرینی هایی که بهراحتی قابل خوردن است، اولویت بیشتری دارد. یکی از شیرینی های سنتی شهرستان گرگان جهت پذیرایی از میهمانان، نان پادرازی است که در بین مردم گرگان به “نون عیدی”نیز معروف است. این نان خوشمزه یکی از شیرینی های سنتی گرگان است که در مهمانیها و مراسمهای مختلف این شهر از آن استفاده میشود.
طرز تهیه شیرینی شکلاتی با مغزی مارسیپان ویژه عید نوروز
کره یا روغن جامد نرم شده را همراه پودر قند و وانیل هم زده مجله آنلاین شیرینی تا تا کرمی شود. پودر کاکائو را اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر شود. حالا سفیده ها را با هم زن زده تا کاملا سفید و پفکی شود و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم.
- ریشه بنفش، شیرینی ملایمی دارد که بهشکل خمیر درمیآید و با شکر وانیلی مخلوط میشود و در نهایت ترکیب خوبی با نان تخممرغی به وجود میآورد.
- در جنوب تهران هم می توان به قنادی خوشه واقع در محله نازی آباد، بازار دوم اشاره کرد که در آنجا می توانید کیک ها و شیرینی های مختلف را با قیمت های مناسب و کیفیت فوق العاده تهیه کنید.
- عطر و بوی شیرینیهای دانمارکی این قنادی همچنان هوش را از سر عابران میبرد.
- طبقهی بالای لرد یک سالن کوچک و چند میز برای افرادی که میخواهند شیرینیشان را همان جا با قهوه میل کنند، دارد.
جلابی شامل خمیری از ماست یا کره تصفیهشده و آرد مایدا ( آرد گندم نرم آسیابشده مشابه آرد کیک) میشود که با استفاده از قیف شیرینیپزی در روغن فراوان داغ ریخته و سرخ میشود. این خوراکی ترد و لطیف بخشی جداییناپذیر از فرهنگ پاکستان است که در اصل در ایران ابداع شده است و به آن زولبیا گفته میشود. «کیبر الوز» یک شیرینی رنگارنگ با پایه خمیر بادام است که اغلب برای تعطیلات تهیه میشود.
تاریخ این بستنی به قرن 16ام میلادی بازمی گردد؛ یعنی زمانی که آن را به نام ماراس خطاب می کردند. بستنی دوندورما از ثعلب، خامه، کندر و شکر تهیه شده و با طعم های مختلفی عرضه می شود. بستنی دوندورما، چسبنده تر از بستنی های معمولی است که پیش از این میل کرده اید و این نیز یکی از وجه های تمایز آن به شمار می آید. سایز شیرینیها و خصوصا چیز کیکهای رنگین کمانی کوکی باکس، بسیار بزرگ و یک عدد از آن برای دو نفر کافی است. رفتار پرسنل قنادی بسیار محترمانه و صمیمی است و رفتن به آنجا را برایتان لذتبخشتر میکند.
شیرینی سولدوش
آشنایی با 5 مورد از بهترین شیرینی فروشیهای معروف تبریز بهار نیوز
از این جهت عجیب نیست که در این کشور اختلاط فرهنگی قابل توجهی را شاهد باشیم که بابت آن در بخش های مختلف هنر و فرهنگ، سنت و آیین این سرزمین، تنوع قابل توجهی را مشاهده می کنیم. این تنوع را به خوبی می توان در شیرینی های معروف ترکیه نیز دنبال کرد که باعث می شود بتوانید طعم هایی عالی را میان انواع آن ها، بچشید. اگر قصد خرید قرابیه تبریز را دارید، بهتر است به قنادی تک درخت مراجعه کنید، این قنادی معروفترین قرابیهها را در تبریز دارد. این قنادی دارای دو شعبه در خیابانهای دارایی و آئل گولی است.
همواره خوشمزه بودن شیرینی ها لقب بی بی را به این قنادی داد که در اوایل فقط محصولات و شیرینی های خشک در این قنادی وجود داشت، سپس با گذشت زمان پای شیرینی های شکلاتی، دو رنگ، توت فرنگی و … که شیرینی های مدرن نام دارند هم به این قنادی باز شد تا مشتریان انتخاب های بیشتری داشته باشند. این مهرهای چوبی، نقشونگارهای دیدنی یا صحنههای طبیعی جالب را روی شیرینیهای گرد منتقل میکند. این شیرینیهای خوشعطر با گردو، کره و زعفران و خرما پر میشوند و شیرینی آن صرفا از خرما است و هیچ شکری در آن به کار نمیرود. این شیرینی به رنگ های مختلف زرد، سبز، قرمز، نارنجی و … عرضه شده و برای میل کردن به همراه چای، عالی می باشد.
قیمت کیک ها و شیرینی ها در این قنادی به نسبت محله ای که در آن قرار گرفته است تقریبا رو با بالا می باشد که البته این امر باعث ایجاد کیفیتی مطلوب تر نیز شده است. این قنادی از آن دسته قنادی هایی است که همهی شیرینیهایش خوشمزه هستند. از شیرینیهای تر با خامههای سبک و خوش طعم گرفته تا شیرینی کشمشیهای ترد و خوشمزه. کیک استودیوی ورتا یکی از آن قنادیهای مدرنی است که در مرکز شهر تهران قرار دارد و توانسته حسابی مخاطب قهوه خور و شیرینی پسند جذب کند. صاحب قنادی اوریانت نیز ارمنی بوده و همچنان کارکنان آن اکثرا ارمنی هستند. شکلاتهای پرتقالی، پایهای میوه ای و شیرینی پِروک از محبوب ترینهای اوریانت هستند.
شیرینی اتابکی – از شیرینی سنتی لوکس
از میان خوشمزهترین شیرینیهای شهرزاد، چیز کیکهای مثلثی و شیرینی کشمشی طرفداران خاص خودش را دارد. کیکهای شکلاتی این قنادی هم حرف ندارد و اگر یک بار آنها را امتحان کنید، مشتری پر و پاقرص کیک شکلاتی شهرزاد خواهید شد. قنادی شهرزاد دو شعبه دارد که یکی از شعبهها در خیابان آرژانتین و دیگری در یوسف آباد است که هر دو کیفیت یکسان و بالایی دارند.
پودر قند را الک و با روغن جامد مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی بـه مدت پنج دقیقه خوب هم بزنید تا یک مخلوط کرم مانند درست شود. روی شیرینیها رابا پشت چنگال خط بیندازید و کمی کنجد بپاشید و سینی را داخل فر گرم شده قرار دهید. حالا مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. دراین مرحله، مواد را بـه دو قسمت تقسیم کرده و بـه یک قسمت پودر هل اضافه کرده و دیگری را ساده یا با پودر زنجبیل مخلوط کنید.