زهرا خدادادی، رئیس ستاد گردشگری مجلس در حاشیه برپایی نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی در استان آذربایجان شرقی درباره حمایت هایی که مجلس می تواند از صنعت گردشگری به دلیل رکود طول، مدت داشته باشد، به ایسنا گفت: گردشگری و میراث فرهنگی. حوزه ای است که به ویژه پس از اپیدمی کرونا که خسارت هایی به بار آورده است، مورد بی توجهی قرار گرفته است، این صنعت بسیار بزرگ است و هنوز به حالت اولیه خود برنگشته است، اما تلاش می کنیم در اولویت ها و چشم انداز گردشگری تغییراتی ایجاد کنیم. کشور تغییر تمرکز از درآمدهای نفتی به درآمدهای گردشگری. پس از آن موانع جذب گردشگر از کشورهای مرزی و همسایه و سپس کشورهای دیگر را برداریم.
وی تاکید کرد: باید روی موضوع ایران هراسی کار کنیم و آن را خنثی کنیم. ما این مراحل را کم کم و با اولویت بندی تغییرات انجام می دهیم.
وی در پاسخ به این سوال که با وجود اظهارات مطرح شده در خصوص مبارزه با ترس از ایران، شاهد کاستی هایی هستیم، از جمله اینکه طبق اظهارات مسئولان گردشگری، بودجه ای برای مق، با ترس از ایران در نظر گرفته نشده است ? پاسخ داد: تعادل ما محدود است. منابع آن باید از جای دیگری تامین شود. اعتبارات در کشور ما محدود است. این موضوع در کشور ما اولویت ندارد و باید اولویت ها را تغییر دهیم.
رئیس مجمع گردشگری مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مالیات ها و عوارضی که سفرهای داخلی و خارجی را برای مردم گران می کند، از جمله افزایش عوارض تردد، عوارض ،وج از کشور و مالیات های مختلف اخذ شده از مراکز گردشگری، به گونه ای است که برای مردم گران می شود. مجلس گاهاً در تعیین آنها نقش داشته است یا خیر. در این شرایط مجلس چه اقدامی برای توسعه گردشگری و در دسترس قرار دادن همه اقشار انجام می دهد؟ وی گفت: مجلس طبق قانون اساسی نمی تواند درآمد ،ت را کاهش دهد، فقط می تواند اولویت ها را تغییر دهد. اگر درآمدهای ،ت را کاهش دهیم، باید هزینه ها را هم کاهش دهیم و ممکن است مجلس درآمدهای ،ت را کاهش ندهد و هزینه ها را افزایش ندهد. مجلس فقط می تواند اولویت ها را تغییر دهد. باید درآمدزایی کنیم تا در جای دیگری ،ج کنیم.
وی افزود: اگر روی موضوع ایران هراسی کار کنیم و گردشگر جذب کنیم و این صنعت درآمدزایی داشته باشد و بتواند در بخش های دیگر هزینه کند، کار دیگری نمی تو،م بکنیم.
خدادادی در عین حال گفت: به هر حال با همکاری سازمان های خصوصی، سازمان های مردم نهاد، مشاوران و کارشناسان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جلساتی را برگزار می کنیم و در حال بررسی راهکارها و شنیدن سخنان آنها هستیم. سفارش دهید. برای داشتن ،وجی، گردشگری و صنایع دستی را به و، میراث فرهنگی پیشنهاد می کنیم و طبق طرح و لایحه قانون به مجلس ارائه می کنیم. به هر حال نمی توان یک شبه با ترس از ایران کنار آمد.
انتهای پیام/