به من،ت روز جه، گردشگری با اکران فیلم های مسافرتی و تجلیل از مستندساز «مهوش شیخ ا،لامی» به من،ت روز جه، گردشگری، کمپ فیلم، صلح و سفر در منطقه دیزین برگزار شد. .
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، این رویداد که در چارچوب ترویج گردشگری و تولید فیلم در منطقه دیزین، شمال غرب پایتخت و دره رشته کوه های البرز برگزار شد، آ، هفته گذشته طی دو روز برگزار شد. حدود 100 نفر از علاقه مندان در این کارگاه ها شرکت ،د و فیلم های او را به نمایش گذاشتند.
اختتامیه این مراسم به تجلیل از «مهوش شیخ ا،لامی» مستندساز و اولین کارگردان تولید سینمای ایران که به دلیل یک طرفه بودن جاده موفق به حضور در این مراسم نشد و هادی آفریده اختصاص داشت. او به ،وان نماینده خود در این مراسم حضور داشت.
هادی آفریدا در مراسم تجلیل از مهویش شیخ ا،لامی گفت: خوشحالم که در این مراسم هیچ، در بخش فیلم جایزه نگرفت و بخشی از فرهنگ کشورمان را در یک روز به علاقمندان نشان دادیم. من بیش از دو دهه پیش «خانه دوم» شیخ ا،لامی را دیدم که تولد اکوتوریسم را به تصویر می کشد.
مسیح شریف سپس از تلاش 15 ساله خود برای برگزاری «کمپ سینما، صلح و سفر» گفت و افزود: هر بار که تصمیم به برگزاری این رویداد می گرفتم به دلیل برخی حوادث و مشکلات دست از کار کشیده ام و اکنون اگر چنین است، من ضعیف می شوم، به خاطر همین است.» تصمیم گرفتم تحت هر شرایطی نگهش دارم. انرژی ها بسیار دوستانه گرد هم آمدند و با کمک دو اسپانسر غیر اصلی این رویداد شکل گرفت تا در فضایی دوستانه درباره فیلم های مسافرتی و گردشگری صحبت کنیم.
در ادامه مراسم اختتامیه «اردوگاه سینما، صلح و سفر» با قدرد، از زحمات شیخ ا،لامی در ساخت تندیس این پرنده که نماد صلح است به هادی آفرید بازیگر آن اهدا شد. فیلم هایی با موضوع سفر
در این مراسم اعضای هیات انتخاب (هادی فریده، شادی گنجی و علی شامحمدی) پنج فیلمی که در این مراسم به نمایش درآمدند، درباره سختی انتخاب آنها از بین فیلم های دریافتی و تفاوت سلیقه آنها صحبت ،د. که در نهایت منجر به انتخاب «باران بی ابر» به کارگرد، پریسا باغان، «داستان های خاورمیانه» به کارگرد، محمد ردا دکاک، چمدان به کارگرد، برادران سامکو (سامان حسین پور و آکو زند کریمی) شد. چهل شهروند، درجه به کارگرد، شکیبا علی الحسینی و وقتی رویا نیست به کارگرد، سعید دشتی.
این پنج فیلم به همراه چهار کارگاه فیلمسازی و عکاسی بخشی از «کمپ سینما، صلح و سفر» بود که همزمان با روز جه، جهانگردی در 6 مهرماه در هتل دیزین برگزار شد.
در کارگاه های انتقال تجربه جعفر میراشرفی در مورد ثبت فرهنگ اقوام مختلف در ایران بدون دخالت، وحید مالمیر در مورد چگونگی گرفتن ع، های هوایی جذاب، مجید عرف،ان در مورد روش روایت در فیلم راهنمای سفر و پیمان نوروزی در مورد طبیعت خلاق صحبت ،د. عکاسی
بخشی از این مراسم به خالق «این آفریقاست» اختصاص داشت. رامین فاروکی در سخن، که در اولین شب این مراسم ایراد کرد، گفت: زبان خانه هستی است و اگر می خواهیم با خود، اندیشه و دنیا به آرامش برسیم، باید با کلمات ارتباط خلاقانه پیدا کنیم. شما در آرامش هستید و نیازی به صحبت زیاد در مورد آن ندارید. زیرا اگر در آرامش نبودید در دامان طبیعت با هم وجود نداشتید.
رویداد «سینما، صلح و کمپ سفر» به دبیری مسیح شریف و با حمایت مؤسسه شوت ایران تراول در روزهای 5 و 6 اکتبر 1403 هجری شمسی به من،ت روز جه، جهانگردی در هتل دیزین برگزار شد. پیش از این مراسم، در راستای شعار گردشگری امسال (گردشگری و صلح)، پرندگان به نشانه صلح رها شدند.
انتهای پیام/
منبع: https://www.isna.ir/news/1403070806610/%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B4-%D8%B4%DB%8C%D8%AE-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF