به گزارش رصدخانه نجوم اسنا، زبان مومیایی های ساخته شده از طلا، شمشیری که نام فرعون «رامسس دوم» حک شده و تلاش برای درمان سرطان در 4500 سال پیش، تنها بخشی از اکتشافات دنیای مصر باستان است. . که در سال 2024 کشف خواهد شد. آمدند و در این گزارش منتخبی از این اکتشافات را ارائه می کنیم.
اولین رصدخانه نجومی
باستان شناسان بقایای قدیمی ترین و اولین رصدخانه نجومی مصر باستان را کشف ،د. این بنا که قدمت آن به قرن ششم قبل از میلاد برمی گردد، به شکل L است و مساحتی بالغ بر 850 متر مربع دارد و دریچه ای به سمت شرق دارد که از طریق آن می توان خورشید و ستارگان را دنبال کرد. باستان شناسان همچنین یک ساعت آفتابی سنگی بزرگ و یک مجسمه حکاکی شده از انسان را پیدا ،د که به خورشید نگاه می کرد.
تابوت دختر حاکم
باستان شناسان یک مقبره مصر باستان با قدمت 4000 ساله را کشف ،د که متعلق به ایدی، دختر فرمانروای منطقه بود که در زمان سلطنت "پادشاهان مصر میانه" (2030-1640 قبل از میلاد) زندگی می کرد. بقایای این دختر در دو تابوت یکی داخل دیگری دفن شد.
این تابوت ها نه تنها دست نخورده باقی ماندند، بلکه متون تابوت پیچیده ای نیز بر روی آنها نوشته شده بود که به متوفی کمک می کرد راه خود را به قلمرو دنیای زیرین پیدا کند. کارشناسان بر این باورند که بررسی متون تازه کشف شده تابوت می تواند اطلاعاتی در مورد دیدگاه مصریان باستان از زندگی پس از مرگ به دست دهد. «ایدی» در زمان سلطنت فرعون «سنوسرت اول» (1961 تا 1917 پیش از میلاد) می زیست و دختر مردی به نام «جفاهابی» بود که فرمانروای «آسیوت» یکی از ثروتمندترین مناطق آن زمان بود. مقبره او در زمان های قدیم هدف سارقان قرار گرفت، اما بخش هایی از ،ت باقی مانده است.
نتایج بررسی بقایای این ،ت نشان داد که این زن ممکن است قبل از چهل سالگی مرده باشد. طول بزرگترین تابوت 2.6 متر است در حالی که تابوت کوچکتر 2.3 متر طول دارد. باستان شناسان همچنین بقایای درب تابوت و مجسمه های چوبی را کشف ،د. یکی از این کنده کاری های چوبی به شکل زن ایستاده که ممکن است ایدی باشد ساخته شده است.
زبان های طلایی
مجموعه ای از زبان های طلایی با قدمت 2000 سال در محل Oxyrhynchus کشف شد. باستان شناسان از کشف دو زبان طلایی در ژانویه 2024 خبر دادند و سپس در دسامبر 2024 از کشف 13 زبان طلایی دیگر در این منطقه خبر دادند. با احتساب زبان های طلایی کشف شده از این منطقه در سال های اخیر، تعداد کل زبان های طلای کشف شده تاکنون به ۲۹ عدد می رسد. مصریان باستان بر این باور بودند که زب، از طلا می تواند به صحبت ، متوفی در زندگی پس از مرگ کمک کند.
شمشیر رامسس دوم
در این سال، باستان شناسان همچنین توانستند شمشیر برنزی را با نام فرعون رامسس دوم (حکومت 1279 تا 1213 قبل از میلاد) در بقایای یک پادگان واقع در شمال غربی دلتای نیل کشف کنند. به نظر می رسد این شمشیر به ،وان هدیه سلطنتی به یک مقام عالی رتبه نظامی تقدیم شده باشد.
نقاشی های دیواری 4300 ساله زندگی روزمره
باستان شناسان بار دیگر با کاوش در مرکز اهرام باست، دهشور و کشف بقایای یک مستابه با نقاشی های دیواری خیره کننده به کشف مهمی دست یافته اند. این نقاشی ها ،هایی را نشان می دهند که غلات را زیر پا می گذارند، کشتی هایی که روی رودخانه نیل در حرکت هستند و کالاهایی که در بازار فروخته می شوند.
این مقبره متعلق به یک مقام رسمی به نام Senebnebf و همسرش Edet، کشیش الهه Hat،r بود.
آلودگی مس در بندر حرم در جیزه
دانشمندان آثاری از آلودگی شدید مس را در بندر نزدیک هرم بزرگ یافتند که برای آوردن مواد و کارگران استفاده می شد. آب این بندر اکنون خشک است، اما کاوشگران رسوبات آن را تجزیه و تحلیل کرده اند. محققان به این نتیجه رسیدند که آلودگی حدود 4500 سال پیش، زم، که اهرام جیزه ساخته شد، به اوج خود رسید.
33 مقبره مصر باستان در اسوان کشف شد
طی حفاری هایی که توسط تیمی از باستان شناسان ایتالیایی و مصری انجام شد، 33 مقبره در غرب اسوان کشف شد. قدمت این گورستان به «دوران اوا، مصر باستان» (664 تا 332 قبل از میلاد) و دوران بطلمیوس (305 تا 30 قبل از میلاد) ی،ی زم، که یک خانواده یون، زبان بر مصر حکومت می ،د و همچنین به دوران رومیان (30) می رسد. قبل از میلاد). قدمت آن به سال 641 میلادی باز می گردد.
برخی از این مقبره ها هنوز حاوی بقایای مومیایی شده و اشیای مدفون هستند و محققان انتظار دارند که آ،ین کشف اطلاعات بیشتری در مورد تاریخچه این مکان و بیماری هایی که ،نان باست، آن را مبتلا کرده اند ارائه دهد.
به گفته مقامات مصری، بررسی های اولیه در مورد بقایای مومیایی شده نشان می دهد که 30 تا 40 درصد از مدفون شدگان در این گورها را جوانان تشکیل می دهند، از نوزادان تا نوجوانان.
طرح مقبره ها متفاوت است، برخی دارای ورودی های قوسی شکل هستند که با حیاط هایی با دیوارهای گلی احاطه شده اند و برخی دیگر مستقیماً در ص،ه تراشیده شده اند.
در میان بقایای کشف شده، مومیایی یک زن بالغ و یک کودک بود که احتمالاً در زمان مرگ یک یا دو ساله بود. اجساد این دو نفر که در تابوت سنگی در کنار یکدیگر انداخته شده بودند پیدا شد و محققان قصد دارند برای به دست آوردن جزئیات بیشتر در مورد آنها تحقیقات را ادامه دهند.
از دیگر آثار کشف شده می توان به بقایای مجسمه های رنگارنگ ساخته شده از مقوا، سفال و سنگ، تابوت های سنگی و میز نذری اشاره کرد.
به گفته یک مقام مصری آثار باست،، این کشف نشان می دهد که ،نان طبقه متوسط \u200b\u200bاسوان در این ،مت از قبرستان دفن شده اند.
بررسی های اولیه مومیایی ها نشان داد که برخی از این افراد از بیماری های عفونی، مشکلات استخو،، کم خونی، سوء تغذیه، بیماری های قفسه سینه، سل و پوکی استخوان رنج می برند. حتی مشخص شد که برخی از آنها به دلیل کهولت سن به دلیل مشکلات شدید استخو، فوت کرده اند.
تلاش برای درمان سرطان 4500 سال پیش
دانشمندان شواهدی یافته اند که نشان می دهد مصریان باستان تلاش می ،د تا توموری را از جمجمه مردی که حدود 4500 سال پیش می زیسته بیرون بیاورند. جمجمه حاوی شواهدی از یک تومور اولیه بزرگ و همچنین تومورهای کوچکتر است. شواهد حاکی از آن است که فردی سعی کرده است با استفاده از ابزارهای جراحی ف،ی سرطان را از بین ببرد. اگرچه این تلاش ناموفق بود، اما نشان می دهد که مصریان باستان در زمان ساخت اهرام جیزه در تلاش بودند تا درمان سرطان را ایجاد کنند.
معبد 2100 ساله
در طی یکی از پروژه های باستان شناسی، یک درگاه کامل به معبد بطلمیوسی در ضلع غربی معبد اصلی خدای آتاربیس در سوهاگ کشف شد. این کشف توسط گروهی از کاوشگران مصری-آلم، انجام شد که به گفته دکتر محمد اسماعیل خالد، دبیر کل شورای عالی، نقطه عطف مهمی محسوب می شود که راه را برای کاوش بیشتر در مجموعه معبد هموار می کند. یادگاری بزرگ است و بخشی از آن دفن شده است.
عرض نمای این دروازه که به طور کامل کشف شد 51 متر است و از دو ستون به عرض 24 متر تشکیل شده است که درب ورودی بین آنها قرار دارد. زاویه شیب برج ها نشان می دهد که ارتفاع اصلی ستون ها ممکن است به 18 متر رسیده باشد که معادل ابعاد دروازه معبد اقصر است.
دوره بطلمیوسی مصر (305 قبل از میلاد تا 30 قبل از میلاد) زم، بود که این کشور توسط یک سلسله یون، اداره می شد که توسط بطلمیوس اول سوتر، یکی از ژنرال های اسکندر مقدونی تأسیس شد.
در این دوره آمیختگی قابل توجهی از فرهنگ یونان و مصر وجود داشت که نشانه های آن را در هنر، معماری و اعمال مذهبی آن زمان می توان دید. فرمانروایان بطلمیوسی بسیاری از آداب و رسوم مصری را پذیرفتند و خود را به ،وان فرا،ه تثبیت ،د و در عین حال زبان، هنر و فرهنگ یون، را به منطقه معرفی ،د.
هنگام بررسی دروازه اصلی، متوجه شد که متون هیروگلیف بر روی دیوارهای بیرونی و داخلی حک شده است.
به گفته باستان شناسان، از طریق نقش های کنده کاری شده در ورودی و یکی از اضلاع داخلی دروازه مشخص شد که قدمت این دروازه به دوران سلطنت بطلمیوس هشتم می رسد.
انتهای پیام/