بخش بزرگی از این خانه در اختیار آموزش و پرورش است این سازمان تمام تلاش خود را برای احیای خانه شریف و حفظ هویت تاریخی آن به کار گرفته است. در امور اقتصادی و مالی و نوسازی، توسعه و تج، مدارس استان، شهرداری تبریز و سازمان مدیریت و برنامه ریزی با هم همفکری ،د.
در این جلسه مسعود سعادتی مدیرکل آموزش و پرورش استانداری با بیان اینکه پیشنهادات ارائه شده در قالب سازوکارهای قانونی قابل بررسی و اجرایی است، گفت: در تلاش هستیم راهکاری را اتخاذ کنیم که به نفع نظام باشد. برای شهر و تاریخ ما مفید باشید.
وی با بیان اینکه حفظ بنای تاریخی خانه شریف برای ما بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: هر تصمیمی که گرفته شود، هدف این است که بتو،م طبق روال فعلی و بدون هیچ عامل بصری دیگری منظره را ببینیم.
وی همچنین با اشاره به کمبود فضای آموزشی در شهر تبریز به ویژه ناحیه یک، ابراز امیدواری کرد هرگونه راهکار اجرایی در خصوص دارالشریف منجر به توسعه فضای آموزشی و ایجاد مدرسه شود.
در ادامه این جلسه وحید نواداد معاون میراث فرهنگی استانداری به تشریح اقدامات انجام شده برای مرمت خانه شریف پرداخت و افزود: مطالعات مربوط به این مجموعه از سال 1398 آغاز شد و هم اکنون مطالعات مکتوب درباره خانه شریف موجود است. روند مرمت و مقاوم سازی این مجموعه یک بار در سال 1396 با وام 250 میلیون توم، و بار دیگر در سال 1400 با وام 350 میلیون توم، انجام شد.
وی با اشاره به اینکه روند مقاوم سازی خانه شریف بیش از 60 درصد پیشرفت داشته است، ابراز امیدواری کرد با اقدامات مش، از فضای موجود استفاده شود.
انتهای پیام/