به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران، احمد التجاری در این باره گفت: با توجه به نقش صنعت گردشگری در توسعه پایدار، افزایش درآمد اقتصادی و بهره مندی از اراضی ملی در توسعه، این صنعت یکی از اولویت ها در حوزه سرمایه گذاری که با ادامه فعالیت کارگروه تخصصی مرتبط در دادسرای گردشگری و بررسی و تصویب 25 طرح گردشگری در اراضی ملی به مساحت بیش از ده هکتار در ،ت سیزدهم اجرا شده است.
وی با بیان اینکه از بین 25 طرح ذکر شده، دو طرح گردشگری سرزمینی در سال 1403 هجری شمسی به پایان رسید، گفت: با توجه به اهمیت تصمیم گیری در زمینه اراضی ملی و مزایای آنها با رعایت اصول و ضوابط حفظ و نگهداری و با حفظ منابع در بخش گردشگری، تمامی ملاحظات مطابق با مصادیق مقرر در آیین نامه تکمیل، طبقه بندی، طبقه بندی و نظارت بر تاسیسات گردشگری اعمال شد و سرمایه گذاران موظف به اجرای پروژه در مدت 36 ماه خواهند بود. .
مدیرکل مناطق نمونه سرمایه گذاری، زیربنایی و گردشگری گفت: بر اساس تصمیم نهایی کارگروه بررسی اراضی بیش از 10 هکتار که به صورت مستمر با حضور سرمایه گذار و نمایندگان استانداری ها برگزار می شود. با مدیریت دفتر سرمایه گذاری، زیرساخت و مدل های گردشگری، امکان صدور تاییدیه اولیه در استانداری وجود دارد تا سرمایه گذار پس از دریافت 13 استعلام از نهادهای ذیربط در خصوص برق، آب، گاز، محیط زیست از ورود به فاز اجرایی ، و غیره.
انتهای پیام/